SKEMA Ølløb 2023

Endnu engang er der Øl-løb på dit SKEMA! Vi glæder os til at byde dig velkommen til en fantastisk spændende og begivenhedsrig dag, lørdag den 19. august.

Her disker vi op med en dejlig rute på 6 kilometer, hvor vi har indlagt 5 ølsmagningsdepoter, hvor der ved hver post serveres 10 cl. øl af forskellig karakter.

Der skal smages på det brede udvalg af øl, så når ruten er gennemført, har du fået smagt de største øltyper der findes.

Når du krydser målstregen, kan du fejre triumfen med en iskold fadøl og en lækker okseburger med tilbehør (Okseburger skal bestilles ved tilmelding kr. 60,-) og så selvfølgelig en mindeværdig medalje.

GOD ØL-FORM MED SKEMA
Sammen med SKEMA kan du komme i rigtig god Øl-Løb form. Vi har sammensat et opvarmnings-sæt, bestående af 3 super gode øl, du kan tage med hjem og nyde og derved komme i den bedst mulig form. Du bestiller ”Opvarmnings-sættes” når du tilmelder dig og henter det sammen med dit startnr. Pris 150,-

UDLEVERING AF STARTPAKKE
Du kan afhente din startpakke på dit SKEMA, mellem den 14. og 18. august i tidsrummet 11-22. Du skal blot oplyse dit navn ved afhentning. I startpakken er: Startnr., sikkerhedsnåle, kort over ruten. Dit smageglas får du udleveret inden start.

Bemærk du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage!

ØLSMAGNINGSPOSTER
– Smagning 1: Ved startstregen
– Smagning 2: Efter 1 km.
– Smagning 3: Efter 3 km.
– Smagning 4: Efter 3.65 km.
– Smagning 5: Efter 4,9 km.

HVAD FØLGER MED
* 5 X 10 cl. Ølsmagninger
* 1 Finisher fadøl
* Naturskøn rute
* Musik og festlig stemning
* Startnummer (ingen tidtagning)

RUTEN
Ruten kan både løbes eller vandres. For at se rutekortet i stor størrelse, klik her:

PRISER
Ølløb/Ølvandring fra 1/5-22 – 18/8-23 kr. 200,- + gebyr (12,5)

TILKØB MAD TIL EFTER LØBET
Når du tilmelder dig, har du mulighed for at tilkøbe en rigtig herre okseburger – pris 60,-. Det er pølsevognen på torvet der står for udleveringen. Bestiller du mad, vil der i din startpakke ligge en “MADBILLET” som du skal medbringe og aflevere i pølsevognen. Du kan vælge i mellem:

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til Ølløbet på dit SKEMA